Д-р Севделин Манчев

Специалист по урология

Д-р Манчев е опитен специалист по урология, който от 2010 год. насам работи в Клиника по урология към УБ”Лозенец”. Участва в множество международни и национални конгреси по урология. Д-р Манчев предлага възможност за пълна диагностика и комплексно лечение на най-често срещаните урологични проблеми.

Работно време:

По график, след предварително записан час.

Контакти:

euromed_vratsa@abv.bg

Биография

Д-р Севделин Манчев работи в Клиника по урология към УБ”Лозенец” от 2010 год. Завършва медицина в МУ  София през 2009 г. Придобива специалност по Урология през 2017 г. По време на работата си в болница Лозенец взема участие в множество международни и национални конгреси по урология. Основна част от работата му в клиниката по урология е участието в екипа по бъбречни трансплантации.

Дейности

Д-р Севделин Манчев извършва:  ултразвукова диагностика на бъбреци, уретери, пикочен мехур, простатна жлеза, тестиси,  трансректална ултразвукова диагностика на простата, уретрография, ретроградна уретеропиелография, антеградна пиелоуретерография, уретроцистоскопия, уретерореноскопия, простатна и бъбречна биопсия. Екстракорпорална литотрипсия на конкременти в бъбрек и уретер.
Оперативни дейности: ендоскопски урологични операции,  трансуретрална резекция на простатата и тумори на пикочния мехур, уретероскопии и отстраняване на конкременти от бъбрека и уретера, трансвезикална аденомектомия.

Кабинети

Практикува в кабинет „Урология“ към МЦ Евромед Враца.

Апаратура

Практикува с апарати:
– Ехограф Chison Ebit 60

    Изпратете съобщение: