Д-р Станислав Милев

Специалист по ортопедия и травматология

Д-р Милев е опитен специалист по ортопедия и травматология, който работи в Клиника по
Ортопедия и Травматология към УМБАЛ ”Св .Анна” София като началник Операционенен
блок към КОТ. Участва в редица национални и международни форуми, в областта на ортопедията и травматологията. Д-р Милев прилага съвременно и ефективно лечение на фрактури на скелета, както и първично и ревизионно ендопротезиране на големи стави-тазобедрена, коленна и раменна стави.

Работно време:

По график, след предварително записан час.

Контакти:

0888 50 34 95
euromed_vratsa@abv.bg

Биография

Д-р Станислав Милев, работи в клиниката по ортопедия и травматология към

УМБАЛ”Св.Анна” София.Преди това е работил във Втора клиника по Ортопедия и травматология на УМБАЛСМ“Н.И.Пирогов“ София. Завършва медицина в Медицински Университет – София през 2005 г. Придобива специалност по Ортопедия и Травматология през 2013 г.

Дейности

Д-р Милев е участвал в редица национални и международни форуми, в областта наортопедията и травматологията. Член е на БОТА, EFORT, AO Тrаuma и AO Spine.

Специализирал е първично и ревизионно ендопротезиране на големи стави в Германия,Франция,Турция ,Словения, Данния и Италия.

Има завършени редица курсове по остеосинтеза на спицифични фрактури и по-специално в областта на таза и гръбначния стълб. Притежава сертификати: АО-basic, AO-advanced, AO-spine, AI-IM nailing, AO-MIPO, Сертификат по ендопротезиране.

Основните му интереси са в областта на първично и ревизионно протезиране на големи стави – тазобедрени, коленни и раменни стави, както и оператовно лечение на фрактури на таз, гръбначен стълб и крайници.

    Изпратете съобщение: