Ехограф Chison Ebit 60

Портативен цифров ехограф с цветен доплер Е Bit 60.
EBit ви осигурява цялата необходима енергия за днешната предизвикателна клинична среда, но същевременно остава ултра-преносим и изключително достъпен. С най-съвременните технологии за обработка на изображения, прецизност и интуитивен работен поток, ергономичен и екологичен дизайн, многофункционални преобразуватели с широки приложения, ние твърдо вярваме, че EBit е най-добрият преносим ултразвук в класа си днес.

Дейности

Ехограф Chison Ebit 60 се използва за:

  • Урология
  • Съдова хирургия и доплерова диагностика
  • Кардиология

Специалисти

Специалисти, работещи с този апарат:

Кабинети

FHI е новаторска технология за изобразяване, която използва множество методи за предаване и приемане в зависимост от размера и теглото на пациента. Това позволява на Еbit 60 да поддържа висока резолюция на изображенията при диагностициране на по-големи пациенти.
Технологията FHI е от голяма важност за диагностичните способности и клиничното доверие при по-големите пациенти

Q-flow е адаптивна технология за откриване на цветове. Тя може автоматично да коригира оценката на цветния сигнал и шума според различните тъкани.
В резултат на това цветната чувствителност на потока с ниска скорост значително се подобрява

Еластографската технология показва твърдостта на тъканите в реално време, за да предостави на лекарите допълнителна диагностична информация при сканиране на органи като черен дроб и гърди.

В сравнение с традиционните ултразвукови машини с двоен лъч, Еbit 60 използва технология с четири лъча за приемане на ултразвуков сигнал.
Удвоява обема на получените сигналите, в сравнение с традиционните методи, като увеличава разделителната способност на изображението и генерира по-точни изображения.
Произвежда по-високи честоти на кадрите, осигуряващи по-добра диагностична сигурност и ефективност, особено при движещи се органи.

Ebit 60 позволява настройка на контраста с едно натискане на бутон.
3 режима на работа увеличават или намаляват контраста въз основа на типа тъкан и предпочитанията на потребителя.